V přeboru se přepisoval rekord a přišel první Joker!!

První Joker konečně zavítal do Přeboru na Rubínové lize. Tento zlý padouch z filmu Batman, si našel poprvé cestu až ve čtvrtém hracím dni za tým Bručouni. Naštěstí přinesl zlo, ničení a devastaci jen kuželkám na herně, pro které neměl slitování žádný hráč dnes. Hranice 200 b byla dnes přehozena hned šestkrát a v dalších případech nebyla daleko. Jako první hodil dvoustovku nový hráč Michal Bodický (Legionáři), pro kterého to byla první hra v lize a hned to byl jeho dosavadní rekord a to krásných 215 b. Ve druhé hře úřadoval dosud nejlepší hráč ligy a to Miloš Mrázek, který dokázal naházet nejvyšší nához celého přeboru a to 237b. Ve stejné hře ho dobře doplnil Honzík Weingart s náhozem 215 b. V předposlední hře překonal hranici Vašek Kovařík (203) a v poslední hře i Pavel Štěpán (203). Na dráze číslo dva hrála Mirka Bárková poslední hru a řekla si, že si chce udělat krásný závěr hracího dne. Mirka začala 7 striky v řadě a vypadalo to, že kuželky padají strachem. Nakonec se Mirka zastavila na čísle 243 b, což je rekord dráhy pro rok 2019 a zároveň sebrala Milošovi nához celé ligy. Všem posíláme obrovskou gratulaci a děkujeme za krásné představení.

V týmové soutěži se nejlépe dařilo právě týmu Bručouni kde přišel zlý Joker a pravděpodobně působil jako postrach a Bručouni vyhráli pět zápasu a získali 18 bodů. Takže na čele mají Bručouni velký náskok, ale ostatní týmy zatím můžou tuto hrozbu použít. Jak nám to zamotá tabulku, si musíme počkat do dalších hracích dnů.

cof_soft

Nejlepším hráčem večera se stal Miloš Mrázek s průměrem 186,17 a zároveň se stal vítězem soutěže o nejužitečnějšího hráče a odnesl si tekutou cenu. Sice v užitečnosti se Miloš dělil o první místo s Pavlem Štěpánem, ale pak rozhodl vyšší nához. Miloš nám opravdu ukazuje obrovské kvality a je nejlepší jednotlivec celého přeboru. Milo velmi a velmi gratuluji a přeji ať se daří i nadále. Takže se uvidíme za 14 dní a počkáme, zda opět přijde zlo v podobě Jokera .