Bručouni jdou do vedení v Přeboru!!!!

V krásné nedělní odpoledne dne 17.3. se odehrál druhý hrací večer v Přeboru. Osobně jsem se těšil na druhé hrací odpoledne nově vzniklé ligy. Je zde spousta nových tváří a dnes se představili další nové tváře. Jak odpoledne probíhalo?

Kolem 14. hodiny byli všechny týmy nachystané a začalo se hrát. Hned na úvod nám lídr tabulky Zoombi zahrál nához nad 500 kuželek (502) a potvrdil, že bude horký adept v boji o titul. Ovšem nakonec nejlepším týmem večera se stali Bručouni a jsou momentálně na prvním místě tabulky se ziskem 40,5 bodů. Na druhé místo nám kleslo Zoombi se ziskem 37 bodů, na třetí místo se posunula Stodola, která dnes hrála opravdu skvěle a v šesté hře dokázala přehodit hranici 500 b (521) a měla nejlepší týmový průměr (451,50). Tabulku na čtvrtém místě uzavírají Legionáři se ziskem 19,5 bodů. První dva týmy mají menší náskok, ale Stodola dneska ukázala, že bude bojovat až do konce a máme se teda na co těšit.

dav_soft

Nejlepším hráčem večera se stal Miloš Mrázek, který zasáhl poprvé do ligy a hned ukázal svoje kvality. Miloš dokázal zahrát průměr 176,17 a jako jediný dnes překonal hranici 200 b a to hned dvakrát (207,205), Milo posílám velkou gratulaci a přeji ať se daří i nadále. Speciální soutěž o dohoz parohů (nepočítali se dětské) vyhrála až v poslední hře Eva Tišnovská, která je dokonce shodila hned 2x za sebou. Doufám, že tekutá cena bude chutnatJ To bylo druhé hrací odpoledne a těším se na další. Všem týmům děkuji za krásnou atmosféru.