Třetí hrací den v 1. lize a třetí vítězství v hracím dni týmu Přišli jsme jen na pivo!!

V 1.lize nám stále úřaduje nováček Přišli jsme jen na pivo, který navyšuje svůj náskok a potřetí za sebou slaví vítězství v hracím dni. Pivaři získávají 20 b do své pokladničky a zatím pohodově si kráčí pro titul a postup do Extraligy.

Druhým nejlepší týmem večera se ziskem 17 b se stala Slza. Tabulka je samozřejmě trochu zkreslená, díky rozdílným počtům zápasů a budeme si muset tedy počkat na konečný výsledek, kdy všechny týmy zápasy dorovnají.

Mezi jednotlivci nám opět kraloval leader týmu Přišli jsme jen na pivo. Radim Kozumplík se stal už podruhé neporaženým hráčem celého večera a pro svůj tým získal maximum bodů. Celý večer hrál Radim bez chyb, dohazoval a podporoval svůj tým. Radim zahrál krásný průměr 185,33 a je jeden z nejlepších jednotlivců celé Rubínové ligy. Skvěle ovšem zahrála i Míša Alexová ze stejného týmu jako právě Radim. Míša dokázala uhrát průměr 163,83 a byla nejlepší ženou včerejšího večera a zároveň je i nejlepší ženou celé 1. ligy. Míšo, posíláme velkou gratulaci, tvé výkony jdou krásně nahoru a je vidět vaše týmová pohoda, která je základ.

Dvoustovek nám 1. liga moc nepředvedla a v tomto směru to bylo trošku chudší. Jediné dvě dvoustovky nám předvedl Libor Hlubuček s náhozem 203 b a zároveň je to nejlepší nához večera. Druhou dvoustovku nám předvedl Milan Bažant (202 b), který se zároveň stal vítězem motivační soutěže. Milan byl jako první, který naskládal tři striky v řadě a aby mu někdo láhev sebral, musel dát minimálně čtyři striky v řadě, bohužel se to nikomu nepovedlo. Hráčů kteří mají triple, bylo více a chvilku jsem přemýšlel o rozhozu na konci večera, ale Milan byl první a tak to bylo i řečeno v úvodu. Tož Milo, ať láhev chutná a gratulujeme. Čtvrtý hrací den má volno tým Zabijáci, zlý padouch zatím nepřišel a už nezbývá moc času ho využít. Jen bych připomněl, že dávat padoucha na poslední šestý hrací den, se nebude moc vyplácet, protože se hraje o dva zápasy méněJ