Skvělý vstup Zabijáků do Divize!!

Po Přeboru si svou premiéru odbyla i Divize. Která hrála v podvečer. Do nového ročníku vstoupili do Divize dva nové týmy. První tým jsou ostřílení borci z Vokurek. Druhý nováček, který na první hrací večer dorazil v krásných fialových dresech, jsou Hovniváli. Další dva týmy jsou Zabijáci a Magnum Team, kteří už atmosféru znají z prvního ročníku. Dařilo se nováčkům??

Hned na úvod právě dva nové týmy hráli proti sobě. Vokurky na dráze číslo tři a Hovniváli na dráze číslo čtyři. Hovniváli vyhráli 4:1 a tak trochu to naznačilo, že oba týmy budou velmi silné. Ovšem zkušený tým Zabijáků měl velkou formu a tabulce vévodí. Oba nováčky prozatím nechává za sebou. Zabijáci mají 21 bodů, těsně na druhém místě jsou Hovniváli se ziskem 20,5 bodů a třetí jsou Vokurky. Poslední místo zatím připadlo na Magnum Team. Ovšem byl to první hrací večer, vše se může změnit, muže do toho vstoupit JokerJ takže nebudeme předbíhat.

Tahoun Zabijáků a nejlepší jednotlivec večera Laďa Dědič včera opravdu kraloval. Dokázal zahrát nejvyšší nához dne a to krásných 228 a atakoval celkový rekord dráhy. Byla to jediná dvoustovka večera, ale opravdu parádní. I díky náhozu má Laďa krásný průměr 189,17 a aby toho nebylo málo tak byl nejužitečnější hráč večera se ziskem 5,5 bodů. Tohle byla One man show!! Velká gratulace. Jediná věc co Laďa nezískal, byla speciální soutěž.

rpt

Tu vyhrál Marek Děrgl z Vokurek a doufáme, že potěšila na úvod. To by tak bylo všechno k prvnímu dni a můžeme se těšit na druhý hrací večer. Vypadá to na vyrovnanou ligu, kde se budou svádět tuhé boje.