Finále KANEC Cupu

Velké finále letního Kanec Cup se odehrálo na naší herně.

Sešla se nám dvanáctka hráčů. S velkým náskokem do kvalifikace naskočil Jack Sparrow, který kvalifikaci vyhrál.

Nejlepší průměr v kvalifikaci ovšem zahrál Vašek Salášek. Vašek se nám blýskl hned třemi čísly, kdy přehodil hranici dvoustovky (201, 203, 206 b) Gratulace.

Semifinále ovládl Jack Sparrow se součtem za dvě hry 393 b. Jack si tak zajistil finále. Do finále nám ještě postoupil Vašek Salášek, Mira Dufek a jediná žena turnaje Verča Dufková.

První hru nám ovládl skvěle hrající Jack Sparrow a s náhozem 217 b se ujal vedení. Na paty mu dýchal Mira Dufek s náhozem 212 b. Třetí byla Verča s náhozem 205 b a čtvrtý byl Vašek Salášek 182 b. Po odehrání druhé hry připadlo čtvrté místo Vaškovi, třetí byla Verča a o první místo se vedl velký boj. Mira Dufek zahrál nához 189 b a Jack si vyházel 180 b. V součtu to znamenalo druhé místo pro ,,rubínovského piráta“ Jacka Sparrowa.Vítězství si tak připsal Mira Dufek a může tak slavit zlato.

Nejvyšší nához finále si připsal v kvalifikaci Jirka Radil, který předvedl krásný nához 232 b. Nejlepší průměr finále si připsal Jack Sparrow, který hrál velice vyrovnaně a jeho průměr jako jediný přesáhl hranici 190 (190,25 b), Jack si zároveň odnesl sud piva Kanec od sponzora Břeclavského pivovaru za nejvíce odehraných her.

Posíláme všem gratulaci a zároveň děkujeme za účast a pohodovou atmosféru.

Tým Bowling Darts Rubín.