V čele Extraligy Maxim Turbulenc

Poslední liga, která vstoupila do nové sezóny byla Extraliga. Druhá výkonnostně nejvyšší liga si na svůj start trochu počkala. Jaké výsledky nám přinesla a zda se přepisovali historické tabulky si shrneme v dalších řádcích.

Hned na startu nám tým Maxim Turbulenc vrátil zlého padoucha, kterého týmy dostávají na úvodním hracím dnu. Maxim tak tento večer hrál o dvojnásobek bodů, byl to dobře vsazený Joker??? Odpověď na otázku zjistíme jistě až v průběhu sezóny, ale Maxim získal 19 b a byl druhý nejlepší tým večera. Včera vyhrál jednoznačně tým HLT Club, který získal 26 b a neprohrál jediný zápas. HLT šlapal jak dobře namazaný stroj a nedal svým soupeřům moc šancí na body. S krásným průměrem 510,33 je HLT zatím nejlepší v lize a jako jediný se zapsal s náhozem 586 b do historických tabulek. Posíláme velkou gratulaci.

Mezi jednotlivci ovládl motivační soutěž o nejlepšího hráče večera Milan Šťastný právě z týmu HLT. Milan zahrál krásný průměr 180,80 a jako jediný z mužské části přehodil hranici dvoustovky (211 b) a svým soupeřům sekl hlavu hned v pěti případech. Milo na úvod sezóny skvělá forma, ať se daří i nadále.

Ovšem máme zde hráčku která svým soupeřům nedala ani jeden bod a stala se neporaženou v tomto hracím dnu. Je to Monča Kozumplíková, která tak byla nejužitečnější hráčkou kola.

V tomto kole se obzvlášť ženy ukazují ve skvělém světle. Anna Breiová je nejlepší hráčka s průměrem 179,75 a krásným náhozem 202 b. Druhá nejlepší hráčka byla Radka Valíková. Radka zahrála průměr 175,00 a nához taktéž 202 b. Obě hráčky tak přehazují hranici dvoustovky a bude velice zajímavé sledovat jejich souboj o nejlepší ženu Extraligy. První kolo máme za sebou a můžeme se pomalu těšit na druhý hrací večer, kde nám bude pauzírovat tým Club.no.5 a do ligy nám vstoupí Hovniváli na které se těšíme.