Maxim Turbulenc se řítí do extraligy!!!!

Před menší pauzou způsobenou velikonocemi si čtvrtý hrací večer odehrála první Rubínová liga. Na čele ligy byl Maxim Turbulenc, který od prvního hracího večera do čela nikoho nepustil. Maxim nasadil tempo, jako kdyby je zubatá honila a přesně tak to vypadalo i ve čtvrtém hracím večeru. Maxim uhrál 24 bodíku a stal se vítězem tohoto kola. Dvě vyrovnané a pohodové hráčky Monča Kozumplíková a Renča Puldová, společně s neskutečným vrahem Romanem Látalem, doslova ničí své soupeře v lize. Včera po odehrání a vyhlášení výsledků už se dokonce ozývalo:  ,,Už se sbalte a vypadněte do extraligy,, …..  samozřejmě vše bylo myšleno ze srandy s nadsázkou. Atmosféra byla parádní.  Ono není se čemu divit, shrneme si pár statistik z večera.

Nejlepší tým už se odtajnil, Maxim se ziskem 24 bodů. Nejlepší týmový průměr – Maxim 496,33, nejlepší hráč večera? nejužitečnější hráč? nejvyšší nához večera? Na všechny otázky je stejná odpověď …… Roman Látal z Maximu. Naprosto kraloval, obíral své soupeře, dohazoval parohy a ze všech statistik večera si prostě vzal první místo a ostatní máte smůlu. Nedám nikomu prostě nic a když už to vypadalo, že motivační soutěž, kdo první zahraje čistou hru, by mohli vyhrát kluci Petr Švanda nebo Milan Bažant (Žabinští Vlci) tak asi zasáhla vyšší moc a oba borci v desátém,  respektive jedenáctém frejmu dostali parohy a byla z toho chyba bohužel. Takže kdo nakonec vyhrál motivační soutěž?? Vyjímečně Roman Látal předvedl totiž krásnou čistou hru s náhozem 212. Nutno dodat, že Roman měl v šestém frajmu parohy a s klidem je dohodil, v desátém frejmu měl pro změnu cyklisty a shodil taktéž, takže opravdu čistá hra byla parádně zahraná a Romanovi patří velká gratulace a uznání.

cof_soft

V týmové soutěži měli skvělý večer právě Žabinští Vlci, kteří dokázali uhrát 20 bodíku a dokonce jednou porazit tank jménem Maxim Turbulenc. Vlci sebrali ještě Maximu nejvyšší nához hracího dne, kdy dokázali naházet krásných 579 bodů a předvedli krásný atak na magickou hranici 600. Krásná práce a posílám velkou gratulaci. Bronzovým týmem byli Spliteři, kteří přivedli 90. hráče Rubínové ligy a to Lucii Kelpenčevovou. Lucka hned ukázala své kvality a pánové z týmu měli co dělat. Spliteři i díky nové hráčce uhráli 13 bodů. Včera špatný den prožil tým ZTP, který do své klubové pokladnice přidal jen 3 body. Snad to bude příště lepší.

Takže to byl čtvrtý hrací večer, sám jsem zvědav, zda někdo dokáže přibrzdit Maxim Turbulenc a ještě se třeba poprat o postup? To nám ukáže další hrací večer. Mějte se fajn a užijte velikonoce. Mára