Vyrovnaná 2.liga naznačuje drama na konec!!

V pondělí 19.11 se odehrál čtvrtý hrací večer v druhé lize. Tato liga je asi nejvyrovnanější celé Rubínové ligy. Na první místě máme Tak proč ne a o druhé místo se schyluje velký boj. Druhé místo drží Club no.5 (72 bodů), třetí Válečci mají (71,5 bodů) a čtvrté místo patří Vánku (57 bodů) ale Vánek má v záloze ještě Jokera. Vypadá to na velké drama v posledních dvou hracích dnech.

Nejlepším jednotlivcem večera se stala Alenka Slaninová s krásným průměrem 177,17 kuželek. Alenka si odnesla tekutou odměnu a zároveň je nejužitečnější hráčka celé ligy. Na prvním místě mezi jednotlivci je Markéta Gabrhelová (176,50), která včera dokázala i pod prášky a s bolavými zády hodit nejvyšší nához dne (211 kuželek). Markétko jsi bojovnice a posíláme velkou gratulaci.

Nejvyšší nához ligy zatím drží Lukáš Dragan (218 kuželek) který včera přidal další dvoustovku (209). Poslední dvoustovku večera hodil Jiří Grizzly Bobek (204 kuželek) a všem gratulujeme.

Uvidíme se za týden 26.11 v pondělí na posledním hracím večeru před vánoční pauzou. Budu se na Vás těšit a sledovat napínavé boje