Další osobní rekord v Divizi!!

V neděli 18.11.2018 se odehrál pátý hrací večer v Divizi. Byl to poslední večer před vánoční pauzou. Hned oba týmy na čele tabulky (Přišli jsme jen na pivo a Zabijáci) se rozhodli dát Joker. Na čele tabulky se nám nic nezměnilo. Zabijáci uhráli 21 bodů a Přišli jsme jen na pivo 18,5 bodů. Do posledního hracího večera jsou šance otevřené.

Velice povedený a úspěšný večer si prožil Andy Francis. Andy si hned v prvním zápase hodil svůj osobní rekord a zároveň první dvoustovku kariéry (201) a ze svého výkonu měl upřímnou radost. Ve čtvrtém zápase si Andy řekl, že svůj rekord posune ještě výše a hodil si krásných 208 kuželek. Andy teda poprvé v kariéře hodil dvoustovku a to hned 2x za hrací večer. Posíláme velikou gratulaci ještě jednou, ať ti to u nás padá i nadále

Nejvyšší nához večera předvedl Radim Kozumplík (222 kuželek) a zároveň byl nejlepší jednotlivec celého večera. Tekutou cenu za soutěž si odnesla Verča Bobková, která byla nejlepší jednotlivec v ženské části s průměrem 143,33. Verča bude bojovat o celkový titul s Lenkou Kadlčíkovou, rozdíl je tam opravdu nepatrný a máme se na co těšit i mezi muži, kde se do čela dostal Radim Kozumplík před Laďu Dědiče. Jejich rozdíl je cca 24 kuželek.

Všem bych chtěl ještě jednou popřát hezké prožití vánočních svátků a do nového roku jen to nejlepší a plno bowlingových úspěchů. Spolu se uvidíme 13.1.2019 na Bowling Darst Rubín.